Aanbod

Workshop

3-12: Training professionele video maken met mobiel

Geertje Algera, de eerste MoJo (mobiele verslaggever) van de NPO, geeft een live online verdiepende training om professionele video’s te maken met je eigen telefoon. Video is tegenwoordig een belangrijke basis-vaardigheid voor iedereen, van boeren tot bestuurders. De manier om te communiceren is een video op website en op sociale media. En de beste camera is de camera die je bij je hebt! Je smartphone dus. Na een korte online workshop op de BioAcademy kennisdag van 25 november, krijg je in deze training een verdieping van je vaardigheden om video’s te maken op je mobiel.

Nodig voor deze traiing:

• Smartphone liefst een model niet ouder dan 3 jaar (iPhone of Android)

• Je headset van de smartphone

• Enthousiasme en een open instelling

• Eventueel een selfiestick of statief als je dit in huis hebt (Action/Hema/Tiger hebben regelmatig een statief of selfie stick van minder dan 5 euro in hun assortiment)

Over de trainer

Journalist en antropoloog Geertje Algera maakte 14 jaar programma’s voor KRO-NCRV. In 2014 ontdekte ze dat ze met haar iPhone reportages voor televisie kon maken, en al snel werd ze de eerste MoJo (mobiele verslaggever) van de publieke omroep in Hilversum. In 2016 startte ze als ondernemer met Geertje Algera Media, helemaal gespecialiseerd in smartphone filmen en monteren. Al meer dan 3000 mensen volgden haar training, zowel online als offline. Geertje is te volgen op Twitter (@missgeertje), Facebook/Instagram @geertjealgeramedia en op LinkedIn.

Praktische informatie:
Datum en tijd: de training vindt plaats op 3 december.
Inloggen om 9.20 uur, de training vindt plaats van 9.30 - 12.00 uur. .
Kosten: de training wordt gratis aangeboden door BioAcademy en kan o.a ingezet worden om video's te maken voor de organisaties die workshops en bedrijven presenteren in de Biokennisweek.

Aanmelden:

- Klik hieronder op de button 'Om deel te nemen dient u in te loggen'. Vul uw naam, email, telefoonnummer, (eventueel) naam bedrijf in en kiest een wachtwoord. Met dit account kunt u volgende keren bij BioAcademy snel inloggen via:

- Klik hieronder op de button 'Deelnemen'

Uw aanmelding komt binnen bij BioAcademy, wij nemen contact met u op voor bevestiging en u ontvangt voorafgaande aan de training een link om in te kunnen loggen.


do 3-12 2020 13:00
3-12: Training professionele video maken met mobiel
Bioacademy
Netherlands

Tags

Geertje Algera Media
video clip maken

vind-ik-leuk(s)