Aanbod

Workshop

BioAcademydag: Een dag vol inspiratie!

BioAcademy organiseert jaarlijks de BioAcademy-dag: Een dag vol inspiratie waarin we kennis delen, verbindingen leggen en samenwerken om met elkaar de kennisontwikkeling in de bio-sector verder te brengen!

Wil jij samen met anderen die actief zijn in de biologische sector discussiëren over de toekomst van de sector? Nieuwe kennis opdoen en je bio-collega’s informeel ontmoeten met een hapje en drankje?

Agrariërs, verwerkers, handelaren, winkeliers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur bij BioAcademy-partner Kraaybeekerhof in Driebergen. We sluiten af met een borrel.

Ben je erbij? Meld je aan via secretariaat@bioacademy.nl

do 18-4 2019 16:00
BioAcademy dag: Een dag vol inspiratie!

LOCATIE: Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25, 3971 PA Driebergen, zaal; de Oranjerie (gelegen midden op het landgoed tussen de bloementuin en de boomgaard)

Informatie over bereikbaarheid via OV: https://kraaybeekerhof.nl/contact

  • 16.00 uur: aankomst Oranjerie op landgoed Kraaybekerhof
  • 16.10 uur: Welkom door Edith Lammerts van Bueren, voorzitter bestuur Bio Academy
  • 16.15 uur: Wiebe Broekema over de BioAcademy, visie en programma kwaliteitsgroep
  • 16.30 uur: ‘Biologisch als exclusief product?’ door Peter Erik Ywema, voormalig algemeen directeur van hét wereldwijde duurzaamheidsplatform van de levensmiddelen industrie (http://www.saiplatform.org/). Vorig jaar heeft Ronald van Marle een verhaal gehouden. Hij heeft de discussie aangezwengeld en de stelling geponeerd dat het grote bedrijfsleven langzaam maar zeker ook biologische productie overneemt en daarmee ook de macht over bioproducten naar zich toe trekt. Hij stelt dat we groei en ontwikkeling niet aan de markt moeten overlaten omdat het dan mis gaat. Dit jaar hebben we Peter Erik Ywema als gevraagd om vanuit zijn ervaringen en visie mee te denken hoe we als biosector het beste kunnen omgaan met deze machts-en marktverhoudingen. Peter Erik Ywema deel zijn visie in de presentatie ‘Biologisch als exclusief product?’ en in de afrondende forum discussie is er ruimte om op specifieke vragen gezamenlijk in uitwisseling te discussiëren.
  • 17.15 uur: Workshops Ronde 1
  • 18.00 uur: hapje eten
  • 18.30 uur: Workshops Ronde 2

Workshops:

√ werken aan je presentatie: Neem een presentatie mee!

Waar voldoet een goede presentatie aan? Welke boodschap wil ik overbrengen en hoe zorg ik dat dit goed wordt ontvangen? Hoe komt het over en hoe werkt dat in het brein? Doe je mee? Neem dan bij voorkeur een 1 min presentatie mee (of bereid dit voor) om samen mee aan de slag te gaan!

√ e-learning. Is dit het nieuwe leren, of blijven we ook gewoon cursus geven? We gaan verkennen of en hoe e-learning bij jouw aanbod kan helpen. En we ontwerpen een e-learning module voor jouw cursus of project.

√ biologische borging en controle, in samenwerking met SKAL

“Welke informatie is belangrijk om over te dragen en hoe? Hoe zorgen we ervoor dat de juiste kennis in huis is bij iedereen wanneer het bedrijf groeit?

  • 19.15 uur: gezamenlijke afsluiting met ruimte voor specifieke vragen aan sprekers of de BioAcademy in een forum discussie
  • 20.00 uur: Ontmoeting

Bij binnenkomst is er een badge en vragen we u aan te geven welke workshops u graag wilt volgen.

Kraaybeekerhof Academie
Diederichslaan  25
37971PA Driebergen-Rijsenburg
Netherlands Wiebe Broekema van BioAcademy Ingrid Veeman van Biologisch Netwerk
Maximaal aantal deelnemers: 50
Contacturen: 4
Uren investering: 4

Tags

kennisuitwisseling
biologisch
insipiratie
samenkomen
kennismaken
ontmoeting
kennisdelen
toekomst biologisch
handelingsperspectief biologisch
samenwerken
kennisontwikkeling
netwerken biologisch

vind-ik-leuk(s)