Aanbod

Excursie

Jongeren NFO dag

Waarde creëren in de biologische fruitteelt. Wij krijgen een kijkje achter de schermen bij Elshof Organic Fruit.

De NFO organiseert op donderdag 2 mei 2019 weer een Jongeren NFO dag.

Deze activiteit is speciaal gericht op ondernemers / opvolgers en werknemers in de fruitsector die jonger zijn dan 35 jaar. Voor deelnemers die lid zijn van de NFO, is deze dag GRATIS. Ook niet-leden van de NFO die binnen de doelgroep vallen zijn welkom. Voor eten & drinken wordt gezorgd, vandaar dat aanmelding vooraf noodzakelijk is.

Het thema van deze Jongeren NFO dag is Waarde creëren in de biologische fruitteelt. Wij krijgen een kijkje achter de schermen bij Elshof Organic Fruit B.V.

Van fruitteler tot marktleider in de afzet van biologische appels en peren. Robert Elshof vertelt over de kracht van een Ketenpartner. • Zonnepanelen, kosten reductie of creëren van waarde? • Rondleiding over teeltbedrijf Elshof fruitteelt B.V samen met bedrijfsleider Gerjan van Beek. • Rondleiding bij sorteren en verpakken met Robert Elshof. • Fred van de Erve & Gerard Macleane spreken over beweegreden en ervaringen. Waarom omschakelen op Bio, waar loop je tegenaan. • Discussiëren, netwerken & eten, gezelligheid

do 2-5 2019 15:00
Jongeren NFO dag

15:00 inloop & koffie

15:30 Robert Elshof Van fruitteler tot marktleider

16:30 rondleidingen

17:30 Gerard Macleane & Fred van de Erve Biologische telers en omschakelaars

18:00 eten & afsluiting

19:30 na-zit (optioneel)

Het event is GRATIS maar wij vinden het heel vervelend om eten weg te moeten gooien. Mocht je toch niet kunnen komen meld je dan aub af. Zonder afmelding brengen wij € 25,- voor eten & drinken in rekening.

Meld je hier aan

Elshof
Van Den Hamlaan 19
8251RX Dronten
Netherlands

Tags

fruit
jongerendag
NFO

vind-ik-leuk(s)