Actueel

Lekker naar de BioBoer 2018

11-04-18 15:42

Staan de data van zaterdag 16 juni en zondag 17 juni al in uw agenda? Dan vindt het Lekker naar de BioBoer weekend plaats!

Wat ga jij ontdekken op de biologische boerderij bij jou in de buurt?

Dit jaar ligt de focus op de kids; hiervoor hebben we een vette aftrap met een boerderij challenge door een beroemde YouTuber. Beleef een leuk dagje uit, kijk, ruik, proef en doe mee aan de boerderij challenge bij jou in de buurt. Tijdens Lekker naar de BioBoer is er bij circa 120 biologische boerderijen, door heel Nederland, van alles te zien en doen voor kids en hun (groot)ouders. Kom ontdekken wat de biologische boerderij zo bijzonder maakt.

Tevreden koeien, volle akkers

Kom kalfjes knuffelen, fruit plukken, hooibalen klimmen, eitjes rapen, knutselen, speuren of boter schudden. Vraag de boer en boerin het hemd van het lijf over hun boerderij. En ga trots naar huis met je behaalde BioBoerenBewijs. Ook voor (groot)ouders is er genoeg te beleven; van rondleidingen, boerenmarkten, en workshops tot lekkere proeverijen. Geniet mee van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten.

Biologisch, eerlijk en puur

Het weekend is dé gelegenheid om in contact te komen met de biologisch boer en te ontdekken dat het biologisch keurmerk staat voor eerlijk en puur eten, dat gemaakt is met alle respect voor dier en natuur. Het biologisch keurmerk biedt de garantie op een kwaliteitsproduct dat voldoet aan strenge Europese wetgeving, gecontroleerd door de onafhankelijke certificeerder SKAL Biocontrole. Zo is biologisch niet alleen lekker, maar ook gegarandeerd diervriendelijk, eerlijk en natuurvriendelijk.

Check de website voor alle informatie: http://www.lekkernaardeboer.nl/

Tags

ervaren
beleven
bioboeren
komeenkijkjenemen

vind-ik-leuk(s)
Artikel door

Bioacademy