BioAcademy

Delen, samenwerken en verbinden.


Platform met kennis- en leeraanbod

Het grootste biologische kennisaanbod op één site. De community van BioAcademy partners en aanbieders hebben hier hun actuele leeraanbod voor jou inzichtelijk gemaakt. Onder het motto 'Delen, samenwerken en verbinden' werken partners nauw samen in de ontwikkeling van nieuw leeraanbod. BioAcademy is door en voor de biologische sector opgericht vanuit het BioHuis, de BioWinkelvereniging en BioNederland.


Terugblik Biokennisweek

Biokennisweek gemist? Bekijk hier de workshops terug.


Delen, samenwerken verbinden

De Bio Academy verbindt kenniszoekers én aanbieders van kennis. Alle aanbod van kennis in de biologische sector komt samen op deze website. Het onafhankelijke platform is voor de hele keten interessant. De Bio Academy is een onafhankelijk platform voor kennisvragers en kennisaanbieders op het gebied van primaire productie, verwerking, handel en retail in de biologische sector. De Bio Academy streeft naar inzicht en verbinding van kennis.

De organisatie is ingericht volgens het motto van de Bio Academy: “Delen, samenwerken en verbinden.” Zowel het Biohuis, BioNederland (VBP) als de Biowinkelvereniging hebben zich aan de stichting verbonden.

bioKennis

Ken je BioKennis? Het is een biologische bibliotheek van rapporten, artikelen, brochures uit onderzoek, biologische projecten als vakblad EKOLAND. Met 1 zoekterm zoek je in dit waardevolle archief dat sinds de jaren '90 wordt bijgehouden door de Bibliotheek WUR in de bioKennisbank en opbiokennis.org. Dat levert je verdiepende kennis informatie op over onderzoek voor en ontwikkelingen van de biologische sector in België en Nederland.

bioKennis

Actueel