27. Met natuurvoeding de keuken in


€ 25,00 voor 1 dag
€ 50,00 voor alle 3 dagen nog geen beoordelingen
Printen

Al die heerlijke biologische producten uit de natuurvoedingswinkel, wat doe je ermee?

Dat ontdek jij met Bio-chefkok Marion Pluimes want we gaan de (online) keuken in.
Marion demonstreert een lekkere winterse stamppot met meer dan alleen aardappelen.

Voedzaam, lekker en duurzaam. Kook of kijk je mee?

Hier is het recept voor de Groene Kool Stamppot

aardappel schillen en in grove stukken snijden
groene kool goed wassen en in grove stukken snijden
prei halveren, wassen en in stukken van 2 cm snijden
doe in een pan: bouillon, aardappel, kool, prei en gierst
laat in 20 min. gaar worden
rasp intussen de tofu grof
bak deze knapperig in de roomboter en breng op smaak met peper en zout
giet van de aardappelen eventueel kookvocht af en vang dit op
stamp alles grof
maak smeuïg met kookvocht, room en mosterd
serveer met de tofu

Wil je mee koken tijdens het webinar? Zet dan het volgende klaar:
- alles afgewogen/afgemeten klaarzetten
- alles schillen, wassen, snijden en raspen
- alle pannen en keukenspullen klaar zetten

Spreker/Gespreksleider

Marion Pluimes

 

Heb je trek in meer culinaire inspiratie van Marion? Met je BioAcademy account kun je onbeperkt kijken in haar receptenmap
Je vindt er redepten, kookvideo's, menu's, productkennis en ebooks. Allemaal over de bio-vega(n) keuken. De receptenmap is onbeperkt te bekijken. 

27. Met natuurvoeding de keuken in

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: