BioAcademy

Delen, samenwerken en verbinden.


Platform met kennis- en leeraanbod

Het grootste biologische kennisaanbod op één site. De community van BioAcademy partners en aanbieders hebben hier hun actuele leeraanbod voor jou inzichtelijk gemaakt. Scroll door het aanbod of kijk in de agenda waar je aan mee kunt doen. Mis je aanbod? Geef dit door via info@bioacademy.nl en onder het motto 'Delen, samenwerken en verbinden' nemen de partners dit mee in de ontwikkeling van nieuw leeraanbod. BioAcademy is door en voor de biologische sector opgericht vanuit het BioHuis, de BioWinkelvereniging en BioNederland.

Delen, samenwerken verbinden

De Bio Academy verbindt kenniszoekers én aanbieders van kennis. Alle aanbod van kennis in de biologische sector komt samen op deze website. Het onafhankelijke platform is voor de hele keten interessant. De Bio Academy is een onafhankelijk platform voor kennisvragers en kennisaanbieders op het gebied van primaire productie, verwerking, handel en retail in de biologische sector. De Bio Academy streeft naar inzicht en verbinding van kennis.

De organisatie is ingericht volgens het motto van de Bio Academy: “Delen, samenwerken en verbinden.” Zowel het Biohuis, BioNederland (VBP) als de Biowinkelvereniging hebben zich aan de stichting verbonden.

bioKennis

Ken je BioKennis, met 1 zoekterm zoek je in zowel deze site als in de bioKennisbank. Dat levert je altijd praktijkgerichte informatie op over onderzoek voor en ontwikkelingen van de biologische sector in België en Nederland. De bioKennisbank is een waardevol archief dat sinds de jaren '90 wordt bijgehouden door de Bibliotheek WUR.

>> Zoek jouw kennis
bioKennis

Actueel