BioAcademy

Delen, samenwerken en verbinden.

BioAcademy: Delen, samenwerken en verbinden.

Vanuit het motto “Delen, samenwerken en verbinden” hebben veel partners hun kennisaanbod voor jou inzichtelijk gemaakt op dit platform. Scroll door het aanbod of kijk in de agenda waaraan je mee kunt doen.
Mis je aanbod? Geef je feedback via info@bioacademy.nl zodat we dit met elkaar kunnen ontwikkelen.
BioAcademy is door en voor de biologische sector opgericht vanuit het BioHuis, de BioWinkelvereniging, BioNederland. Met die gedachte hebben al vele bedrijven zich verbonden aan de BioAcademy.

Delen, samenwerken verbinden

De Bio Academy verbindt kenniszoekers én aanbieders van kennis. Alle aanbod van kennis in de biologische sector komt samen op deze website. Het onafhankelijke platform is voor de hele keten interessant. De Bio Academy is een onafhankelijk platform voor kennisvragers en kennisaanbieders op het gebied van primaire productie, verwerking, handel en retail in de biologische sector. De Bio Academy streeft naar inzicht en verbinding van kennis.

De organisatie is ingericht volgens het motto van de Bio Academy: “Delen, samenwerken en verbinden.” Zowel het Biohuis, BioNederland (VBP) als de Biowinkelvereniging hebben zich aan de stichting verbonden.

bioKennis

Ken je BioKennis, met 1 zoekterm zoek je in zowel deze site als in de bioKennisbank. Dat levert je altijd praktijkgerichte informatie op over onderzoek voor en ontwikkelingen van de biologische sector in België en Nederland. De bioKennisbank is een waardevol archief dat sinds de jaren '90 wordt bijgehouden door de Bibliotheek WUR.

>> Zoek jouw kennis
bioKennis

Actueel